Zaterdag 12 oktober is er in Gent de derde editie van Het Betere Boek. Centraal dit jaar staat het werk en de persoon van Hugo Claus. Tal van auteurs en vroegere bekenden van Claus zullen over hem praten. Onder meer Hilde Van Mieghem, Jef Lambrecht, Jan Van Herreweghe, Kris Humbeeck, Piet Piryns, Marc Didden, Jos Geysels, Jan Van Riet, Koenraad Tinel, Marc Schaevers. Daarnaast is er een tentoonstelling met opmerkelijke fotoís, een herdenking rond dertig jaar ĎHet Verdriet van BelgiŽí en een bloemlezing uit zijn liefdesgedichten. Dit alles vindt plaats in het Geuzenhuis en het Liberaal Archief in Gent. Alle informatie staat op onderstaand webadres.Links
http://www.hetbetereboek.be
Share |

De Arabische Revolutie:

tussen droom en werkelijkheid

Op woensdag 5 april 20.00 uur

Afspraak in De Markten (Oude graanmarkt 5, 1000 Brussel) voor een avond met Koert Debeuf,

schrijver, columnist, directeur van het Tahrir Institute for Middle East Policy Europe en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford.

Zijn recentste boek is "Inside the Arab Revolution. Three Years on the Front Line of the Arab Spring".

Koert zal gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen de Arabische Revolutie trachten te kaderen door parallellen te trekken met de Franse Revolutie en door een aantal inzichten te bieden in het Midden Oosten.

Uw aanmeldingsmail aan info@liberales.be geldt als inschrijving.

STEUN LIBERALES

Liberales werkt met onbezoldigde vrijwilligers en beperkt haar kosten tot een minimum. Toch hebben wij middelen nodig voor noodzakelijke uitgaven zoals abonnementen voor website en mailverkeer.

Uw steun is welkom op onze bankrekening BE44 3900 2047 5745. Ook kleine bedragen worden gewaardeerd. Vermeld het woord 'steun' als referentie.

Met hartelijke dank

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Liberales TV

Contact

Claude Nijs
gsm: +32476 343098
claude@liberales.be