An Inconvenient Truth

boek

Davis Guggenheim

Na zijn nederlaag in de presidentsverkiezing van 2000 besluit Al Gore het roer radicaal om te gooien. Vanaf nu wijdt hij zijn leven aan het behoeden van onze planeet. Met zijn kruistocht tegen het broeikaseffect en zijn reizende ‘broeikaseffect-show’ wil hij mythes en de misverstanden doorprikken en de mensen bewust maken van de gevaren die schuilen in het broeikaseffect. Verweven met de feiten en voorspellingen is het verhaal van Al Gore zelf. Eerst een idealistische en ecologisch bewuste student, dan een jonge senator die af te rekenen krijgt met een familietragedie, later de man die bijna president werd om zich uiteindelijk toch te wijden aan het milieu, ervan overtuigd dat er nog tijd is om een verschil te maken…Links
http://www.climatecrisis.net/
Share |

De Arabische Revolutie:

tussen droom en werkelijkheid

Op woensdag 5 april 20.00 uur

Afspraak in De Markten (Oude graanmarkt 5, 1000 Brussel) voor een avond met Koert Debeuf,

schrijver, columnist, directeur van het Tahrir Institute for Middle East Policy Europe en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford.

Zijn recentste boek is "Inside the Arab Revolution. Three Years on the Front Line of the Arab Spring".

Koert zal gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen de Arabische Revolutie trachten te kaderen door parallellen te trekken met de Franse Revolutie en door een aantal inzichten te bieden in het Midden Oosten.

Uw aanmeldingsmail aan info@liberales.be geldt als inschrijving.

STEUN LIBERALES

Liberales werkt met onbezoldigde vrijwilligers en beperkt haar kosten tot een minimum. Toch hebben wij middelen nodig voor noodzakelijke uitgaven zoals abonnementen voor website en mailverkeer.

Uw steun is welkom op onze bankrekening BE44 3900 2047 5745. Ook kleine bedragen worden gewaardeerd. Vermeld het woord 'steun' als referentie.

Met hartelijke dank

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Liberales TV

Contact

Claude Nijs
gsm: +32476 343098
claude@liberales.be