The Gatekeepers

boek

Dror Moreh

Deze Belgische coproductie werpt een nieuw licht op het grootste conflict van onze Westerse wereld: regisseur Dror Moreh haalt alle zes voormalige hoofden van de IsraŽlische veiligheidsdienst Shin Bet voor de camera om openhartig te spreken over de methodes, arrestaties, successen en mislukkingen in het toenmalige veiligheidsbeleid van IsraŽl. Dit zijn de mannen die aan het roer stonden op elk cruciaal moment van de recente IsraŽlische geschiedenis. Uiterst actueel, fascinerend, vaak verrassend en terecht genomineerd voor een Oscar!Links
http://www.youtube.com/watch?v=Kpk71yrQUQM
Share |

De Arabische Revolutie:

tussen droom en werkelijkheid

Op woensdag 5 april 20.00 uur

Afspraak in De Markten (Oude graanmarkt 5, 1000 Brussel) voor een avond met Koert Debeuf,

schrijver, columnist, directeur van het Tahrir Institute for Middle East Policy Europe en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford.

Zijn recentste boek is "Inside the Arab Revolution. Three Years on the Front Line of the Arab Spring".

Koert zal gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen de Arabische Revolutie trachten te kaderen door parallellen te trekken met de Franse Revolutie en door een aantal inzichten te bieden in het Midden Oosten.

Uw aanmeldingsmail aan info@liberales.be geldt als inschrijving.

STEUN LIBERALES

Liberales werkt met onbezoldigde vrijwilligers en beperkt haar kosten tot een minimum. Toch hebben wij middelen nodig voor noodzakelijke uitgaven zoals abonnementen voor website en mailverkeer.

Uw steun is welkom op onze bankrekening BE44 3900 2047 5745. Ook kleine bedragen worden gewaardeerd. Vermeld het woord 'steun' als referentie.

Met hartelijke dank

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Liberales TV

Contact

Claude Nijs
gsm: +32476 343098
claude@liberales.be