Richard Dawkins op LiberalesTV

boek

Richard Dawkins

Dawkins is een Britse evolutiebioloog, een uitgesproken atheïst, seculier humanist en scepticus, en auteur van het ophefmakende boek God als misvatting. Daarin rekent hij af met religieuze overtuigingen die gebaseerd zijn op het geloof in een schepping door een bovennatuurlijke God. Hij geeft regelmatig lezingen waarin hij zijn kritiek op het creationisme niet spaart. In 2005 ontving hij een eredoctoraat van de Vrije Universiteit Brussel. In 2009 kwam daar nog een eredoctoraat aan de Universiteit Antwerpen bij. Op LiberalesTV filmpje staat nu een filmpje waarin hij een antwoord geeft op de vraag ‘What if you’re wrong?’. Kijk op onderstaande link.Links
http://www.youtube.com/liberalesTV
Share |

De Arabische Revolutie:

tussen droom en werkelijkheid

Op woensdag 5 april 20.00 uur

Afspraak in De Markten (Oude graanmarkt 5, 1000 Brussel) voor een avond met Koert Debeuf,

schrijver, columnist, directeur van het Tahrir Institute for Middle East Policy Europe en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford.

Zijn recentste boek is "Inside the Arab Revolution. Three Years on the Front Line of the Arab Spring".

Koert zal gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen de Arabische Revolutie trachten te kaderen door parallellen te trekken met de Franse Revolutie en door een aantal inzichten te bieden in het Midden Oosten.

Uw aanmeldingsmail aan info@liberales.be geldt als inschrijving.

STEUN LIBERALES

Liberales werkt met onbezoldigde vrijwilligers en beperkt haar kosten tot een minimum. Toch hebben wij middelen nodig voor noodzakelijke uitgaven zoals abonnementen voor website en mailverkeer.

Uw steun is welkom op onze bankrekening BE44 3900 2047 5745. Ook kleine bedragen worden gewaardeerd. Vermeld het woord 'steun' als referentie.

Met hartelijke dank

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Liberales TV

Contact

Claude Nijs
gsm: +32476 343098
claude@liberales.be