De historische wortels van onze moderne opvattingen over gelijkheid, vrijheid en solidariteit vinden hun oorsprong in de verlichting. Philipp Blom, die op maandag 29 oktober te gast is op de Universiteit Antwerpen, maakt tijdens zijn lezing 'De uitdaging van een radicale verlichting voor een hedendaagse maatschappij' duidelijk dat de centrale uitgangspunten die toen werden geformuleerd, ook vandaag nog van het grootste belang zijn. De lezing is in het Nederlands en vindt plaats op maandag 29 oktober om 20u in de Universiteit Antwerpen, aula R.002, Rodestraat 14 te Antwerpen. Inkomprijs is 3 euro. Meer info op onderstaand e-mailadres.Links
mailto:jurgen.slembrouck@ua.ac.be
Share |

De Arabische Revolutie:

tussen droom en werkelijkheid

Op woensdag 5 april 20.00 uur

Afspraak in De Markten (Oude graanmarkt 5, 1000 Brussel) voor een avond met Koert Debeuf,

schrijver, columnist, directeur van het Tahrir Institute for Middle East Policy Europe en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford.

Zijn recentste boek is "Inside the Arab Revolution. Three Years on the Front Line of the Arab Spring".

Koert zal gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen de Arabische Revolutie trachten te kaderen door parallellen te trekken met de Franse Revolutie en door een aantal inzichten te bieden in het Midden Oosten.

Uw aanmeldingsmail aan info@liberales.be geldt als inschrijving.

STEUN LIBERALES

Liberales werkt met onbezoldigde vrijwilligers en beperkt haar kosten tot een minimum. Toch hebben wij middelen nodig voor noodzakelijke uitgaven zoals abonnementen voor website en mailverkeer.

Uw steun is welkom op onze bankrekening BE44 3900 2047 5745. Ook kleine bedragen worden gewaardeerd. Vermeld het woord 'steun' als referentie.

Met hartelijke dank

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Liberales TV

Contact

Claude Nijs
gsm: +32476 343098
claude@liberales.be